• Beste prijzen
 • Beveiligde verbinding via Cubilis

Reserveer nu!

Ontdek Hotel Loreto in Brugge

Hotel Loreto is een warm familiehotel in het toeristische hart van Brugge, vlakbij het station. Het 18de eeuwse herenhuis werd volledig gerenoveerd en straalt klasse en gezelligheid uit, alle kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort. Liesbeth en haar team heten u van harte welkom!

 • Kamers

  Of u nu alleen, met z’n tweetjes of met het gezin naar Brugge komt, in Hotel Loreto vindt u 10 ruime kamers voorzien van alle comfort. Elke kamer heeft een eigen luxueuze badkamer met ligbad, digitale televisie, radio, telefoon, minibar, safe.

 • Ligging

  Hotel Loreto is gelegen in het historische centrum van de stad, op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en vlot bereikbaar vanaf Brugge station. Op 150m bevindt zich een ondergrondse parkeergarage. In het hotel is een lift aanwezig.

 • Loreto

  De naam “Loreto” verwijst naar het Mariabeeld dat u terugvindt op de gevel van het hotel en refereert naar de Madonna van Loreto, beschermheilige van de vliegeniers. 

 • Herenhuis

  In het prachtig gerenoveerde herenhuis, dat dateert uit de 18de eeuw, voelt u zich vast meteen thuis. De hoge plafonds en grote ramen creëren een gevoel van ruimte, de warme kleuren zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer.

kamers

#

Double

De Double kamer is een ruime tweepersoonskamer voorzien van alle comfort. De warme kleuren en hoge plafonds garanderen een gezellige en huiselijke sfeer. Alle kamers vanaf de eerste verdieping zijn bereikbaar via de lift.
Standaard is een dubbel bed aanwezig, twee enkele bedden zijn steeds mogelijk op aanvraag.

Bent u op zoek naar een hotel met een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit om te overnachten in Brugge, dan bent u hier ongetwijfeld aan het juiste adres. We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

Meer info

#

Triple

De Triple kamer is een comfortabele driepersoonskamer met een dubbel bed en een enkel bed, ideaal voor gezinnen. Op aanvraag kunnen wij ook drie enkele bedden voorzien. De warme kleuren zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer, de hoge plafonds en grote ramen creëren een gevoel van ruimte.

Bent u op zoek naar een hotel met een uitstekende verhouding prijs-kwaliteit om te overnachten in Brugge, dan bent u hier ongetwijfeld aan het juiste adres. We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

meer info